WATERPOLO
Esports 01/05/2013

L'Atlètic Barceloneta no falla contra el Vouliagmeni grec i jugarà la 'final four' de waterpolo masculí

Els mariners ja van guanyar el partit d'anada a Grècia per cinc gols de diferència, i aquest dimecres també han guanyat per 16-10

Ara
1 min

BarcelonaL'any del seu centenari, l'Atlètic Barceloneta jugarà la 'final four' de l'Eurolliga masculina de waterpolo després de superar els grecs del Vouliagmeni. Els mariners ja van guanyar el partit d'anada a Grècia per cinc gols i davant el seu públic no han fallat, amb un primer quart espectacular en que ja guanyaven per 7-2. Al final del partit el marcador ha estat de 16 a 10 per als catalans.

És la primera vegada que els mariners disputaran la fase final de l'Eurolliga. Una 'final four' que es jugarà a Belgrad del 29 de maig a l'1 de juny, i el primer rival de l'Atlètic Barceloneta serà l'Estrella Roja, que aquest dimecres també ha aconseguit el passi.

Amb parcials de 7-2, 2-1, 3-4 i 4-3, el Barceloneta ha tingut en Minguell (autor de cinc des gols) el seu millor jugador. També ha estat important l'aportació del boia croat Josip Vrlic (4) i de Felipe Perrone (3). Els altres quatre gols mariners els han anotat Fran Fernández, Anthony Martin, Marc Roca i Víctor Flores.

stats