WATERPOLO

El rival a semifinals serà l'Estrella Roja

L'Atlètic Barceloneta no falla contra el Vouliagmeni grec i jugarà la 'final four' de waterpolo masculí

Els mariners ja van guanyar el partit d'anada a Grècia per cinc gols de diferència, i aquest dimecres també han guanyat per 16-10

L'any del seu centenari, l'Atlètic Barceloneta jugarà la 'final four' de l'Eurolliga masculina de waterpolo després de superar els grecs del Vouliagmeni. Els mariners ja van guanyar el partit d'anada a Grècia per cinc gols i davant el seu públic no han fallat, amb un primer quart espectacular en que ja guanyaven per 7-2. Al final del partit el marcador ha estat de 16 a 10 per als catalans.

És la primera vegada que els mariners disputaran la fase final de l'Eurolliga. Una 'final four' que es jugarà a Belgrad del 29 de maig a l'1 de juny, i el primer rival de l'Atlètic Barceloneta serà l'Estrella Roja, que aquest dimecres també ha aconseguit el passi.

Amb parcials de 7-2, 2-1, 3-4 i 4-3, el Barceloneta ha tingut en Minguell (autor de cinc des gols) el seu millor jugador. També ha estat important l'aportació del boia croat Josip Vrlic (4) i de Felipe Perrone (3). Els altres quatre gols mariners els han anotat Fran Fernández, Anthony Martin, Marc Roca i Víctor Flores.