Una monja demana auxili al Papa per salvar el seu convent de Katy Perry

L'artista l'hauria comprat a l'arxidiòcesi de Los Angeles sense el vistiplau de les religioses

Rita Callanan, una monja de Los Angeles, ha demanat ajuda al papa Francesc perquè li doni suport en la seva batalla legal amb la cantant Katy Perry, que vol comprar el convent de la ciutat on viu la monja. Callanan vol salvar de totes totes la propietat, situada al barri de Los Feliz, una zona residencial amb grans vistes situada a Los Angeles.

“M’hauran de matar si volen fer-me callar”, ha dit la monja en una entrevista a Fox News, fent referència a l’arxidiòcesi de Los Angeles, a qui ella acusa d’haver venut indegudament la propietat a la cantant del 'Swish swish'. “He demanat ajuda al papa Francesc perquè intercedeixi”, ha explicat Callanan, que li ha escrit una carta al Pontífex juntament amb les seves germanes. A la missiva, Callanan explica que l’arxidiòcesi de Los Angeles els va prometre que s'ocuparia d’elles per a la resta de les seves vides al convent. “L’arquebisbe Gomez no ha complert la seva promesa”, denuncia la religiosa. “Ha volgut vendre el convent sense la nostra aprovació a una persona a qui no donem suport. No estem d’acord amb el seu estil de vida, que s’ha desviat de la fe”, afegeix.

"Massa car" per mantenir-lo

L’arxidiòcesi va vendre la propietat a Perry per 14,5 milions de dòlars, però el Vaticà ha d’aprovar la negociació abans que se'n pugui concretar la venda. L’arxidiòcesi argumenta que “el convent s’ha tornat molt car de mantenir només per a cinc monges”. Callanan també va parlar en l’entrevista de la mort de Catherine Rose Holzman, una de les germanes implicades en la batalla judicial contra l’artista, que va morir durant una audiència judicial del procés. Diu que abans de morir, Holzman la va motivar a seguir lluitant per aquesta causa.