L’arròs per a sushi (per persona)

Ingredients:

- 150 g d’arròs.

- Aigua (sense sal ni oli).

Cargando
No hay anuncios

Elaboració:

1. Renteu l’arròs amb aigua natural o freda. Elimineu l’aigua i repetiu el procés 5 vegades. Així s’elimina el midó i l’arròs s’enganxa més quan està cuit.

Cargando
No hay anuncios

2. Mesureu l’aigua per coure l’arròs. Cada tassa d’arròs equival a una tassa d’aigua (més una tassa i tres quarts).

3. Poseu l’aigua i l’arròs en una cassola i coeu-ho a foc lent, destapat, fins que s’evapori la capa d’aigua sobre la superfície de l’arròs.

Cargando
No hay anuncios

4. Quan això passi, amb la superfície de l’arròs encara humida, abaixeu el foc al mínim i tapeu-ho. Coeu-ho durant 15 minuts més, rellotge en mà.

5. Al cap de 15 minuts, amb el foc encès, destapeu la cassola i moveu l’arròs. Torneu-ho a tapar i continueu-ho coent durant 10 minuts. Apagueu el foc, i llest.

Cargando
No hay anuncios

Vinagre per al sushi

Ingredients:

Cargando
No hay anuncios

- 300 ml de vinagre 100% d’arròs.

- 3 cullerades soperes de sucre blanc.

Cargando
No hay anuncios

- 1 cullerada sopera de sal.

Elaboració:

Cargando
No hay anuncios

Barregeu tots els ingredients fins a dissoldre el sucre i la sal. Després amaniu l’arròs fins a trobar el punt al gust.