Estils 04/04/2018

Picabaralla entre la reina Sofia i la reina Letícia a la porta de la catedral de Palma

Letícia intenta impedir una foto de Sofia amb les seves netes, Elionor i Sofia

Ara
2 min
Els reis d'Espanya, amb les seves filles,  la sortida de la missa de Diumenge de Resurrecció a Palma

BarcelonaEl Diumenge de Pasqua, com fan tradicionalment, els reis d'Espanya van acudir a la missa de Resurrecció que té lloc cada any a la catedral de Palma, a Mallorca.

Hi van coincidir amb els monarques emèrits, una trobada que va ser celebrada per alguns mitjans de comunicació com a símptoma de nova sintonia entre els principals membres i branques de la família reial.

No obstant, unes imatges que han començat a córrer avui per la xarxa, a través de Twitter, demostren que allò només era un posat, ja que en realitat la reina Sofia, de 79 anys, i la reina Letícia, de 45, van protagonitzar un tens enfrontament quan la primera intentava fer-se una fotografia amb les filles de la segona, és a dir, la infanta Sofia i la princesa Elionor, hereva de la Corona espanyola. El vídeo que teniu aquí mostra aquest moment de tensió entre la sogra i la jove, amb la princesa, la infanta i el rei com a testimonis.

En el moment de la foto, Letícia s'interposa subtilment i, amb un somriure una mica fingit, intenta impedir la imatge amb l'excusa d'arreglar els cabells a la seva filla Elionor, que s'aparta visiblement el braç de la seva àvia de l'espatlla. La reina emèrita, tot i l'evident oposició de la seva nora, intenta de totes passades apartar-la per aconseguir que els fotògrafs facin la foto.

Poc després d'aquest vídeo n'ha començat a circular un altre on es veu com la reina Sofia, a les portes de les catedral, fa un petó al front a una de les infantes i tot seguit, sense deixar de somriure, Letícia li esborra el petó a la seva fill amb el dit polze.

Felip VI, mediador

Fins i tot el rei Felip VI va haver de mediar, amb cara de pocs amics, en la picabaralla. Va agafar la seva dona per l'espatlla mentre parlava amb la seva mare. El rei Joan Carles s'ho mira des de bastant enrere, al marge de tot l'enrenou familiar que implica la seva dona, el seu fill, la seva nora i les seves netes.

stats