Publicitat
Publicitat

Keira Knightley i James Righton esperen el seu primer fill

Ho ha publicat el 'New York Post', que confirma així els rumors sorgits recentment després que aparegués amb un vestit ample i vaporós

Keira Knightley i el seu marit, James Righton, esperen el seu primer fill, segons publica el ' New York Post'. Basant-se en  "múltiples fonts", el mitjà afirma que la britànica espera el seu primer fill des de fa tres mesos. L'actriu i Righton, junts des del maig, van aixecar sospites quan van arribar junts a una gala en què ella anava vestida amb un vestit vaporós que dista molt del seu estil habitual.

L'actriu, de 29 anys, ja havia reconegut en el passat que volia tenir fills. Tot i això, sempre ha deixat clar que no vol deixar de banda la seva carrera per haver estat mare. Knightley és coneguda pels seus papers al cinema i també per ser una ferma defensora de les dones amb pits petits a la pantalla, sense cirurgia però també sense Photoshop. El sue marit té 31 anys. Els darrers films que més popularitat li han atorgat a l'actriu són els de la saga 'Pirates del Carib'.

Més continguts de