calçots

Calçotades de confinament contra la crisi

El sector calcula perdre 4,5 milions de calçots i n’incentiva el consum domèstic tot i la pandèmia

Com es fan els calçots al vapor amb romesco de llimona i herbes?

Menjareu calçots aquesta setmana? 8 receptes i informacions per cuinar-ne a casa

En plena temporada del vegetal, us proposem que el prepareu amb les millors receptes

Calçots, amb forquilla i ganivet

En plena temporada, cada cop més restaurants els tenen a la carta en mil i una preparacions

Crema de calçots amb bacallà, tempura i romesco

El restaurant El Dinou, de Vilanova i la Geltrú, està dirigit per la cuinera Núria Lucas, que aposta per la cuina de temporada, de proximitat i ecològica

Tres denunciats per robar 50 caixes de calçots en camps del Baix Llobregat

Els homes ja havien sostret abans 10.000 calçots i se'ls atribueixen dos delictes de furt

Valls aplega fins a 40.000 visitants d'arreu en la Gran Festa de la Calçotada

L'esdeveniment té la ceba dolça com a protagonista i marca l'inici de la temporada de calçots

Mor el cuiner Àngel Solé, de Valls, en un accident de trànsit

El xef havia promocionat el calçot per tot el món i regentava el restaurant Ca l'Àngel

Els 10 manaments d'una calçotada perfecta

Comença la temporada d’un dels àpats més festius de l’hivern, que reuneix amics i familiars per menjar dempeus el vegetal cuit amb flama. Quines són les premisses per fer una calçotada tal com marca la tradició? I les errades més comunes? Amb què hem d’acompanyar els calçots? Us donem algunes claus per disfrutar al màxim d’un dels moments més esperats de l’estació freda

Més de 35.000 persones s'apleguen a la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Visitants d’arreu participen en l'esdeveniment on es calcula que es degustaran uns 10.000 calçots

Els calçots, de l’A a la Z

Repassem els elements claus de la tradició gastronòmica que Valls reivindica com a ciutat origen d’aquest menjar

EDICIÓ PAPER 31/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF