Promoció
Estils 15/01/2022

El llibre de les receptes de calçots, amb l’ARA

‘La cuina del calçot’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA del 15 de gener al 4 de febrer

1 min
Portada del llibre 'La cuina del calçot'

¿Saps com fer sípia i calamars estofats amb calçots i cervesa? ¿I conill farcit de calçots, llonganissa i rovellons? ¿I amanida de bacallà marinat amb calçots confitats? ¿I compota de calçots? Al llibre La cuina del calçot trobaràs tots els detalls per elaborar aquestes i moltes altres receptes originals. Escrit per Joan Jofre i Agustí Garcia, inclou una setantena de receptes en què els calçots són protagonistes. A cada recepta s’especifica la relació d’ingredients necessaris per fer-la per a quatre persones i s’explica pas a pas la seva elaboració.

Els calçots –els grills de les cebes blanques, conreats especialment per ser cuits a la flama– s’associen a les calçotades, esclar, però també poden ser un bon element per a la taula de casa i per a una cuina d’allò més creativa. Això és el que posa de manifest La cuina del calçot. Els autors del llibre, a través de les receptes que proposen, fan festejar els calçots amb verdures, peixos, carns, pasta i salses. Algunes són entrants i d'altres el plat principal de l'àpat. 

El llibre inclou nombroses receptes de salses (com ara la vinagreta de pebrots, la vinagreta de kiwis, l’allioli de pera...) i un glossari calçotaire.

Publicat per Cossetània, La cuina del calçot es pot obtenir per 12,90 € en aquest enllaç del 15 de gener al 4 de febrer.

stats