XefsToni Romero: "Els hotels recomanen als turistes que no vagin al Raval i, tot i així, venen al Suculent”Trinitat Gilbert Martínez26-11-2025
RestaurantsJoan Manubens: "Acabem d'obrir el bar del Passadís del Pep, sense rètol, sense passadís i amb carta pròpia, diferent"Trinitat Gilbert Martínez10-11-2025
MengemL’ànec mut del Penedès al cava de la Joana: "M’agrada deixar-ho tot a punt perquè la meva il·lusió és anar a veure castells"Empar Moliner20-11-2025
XefsCristina Feliu: "El somni de l'Àlex és obrir també un restaurant de cuina catalana, de cassoles de xup-xup, on poder cuinar tripes amb xoriço"Trinitat Gilbert Martínez20-11-2025
XefsDe Llançà a Barcelona: els croissants i els pans de la família del Miramar s’expandeixenTrinitat Gilbert Martínez18-11-2025
XefsNandu Jubany: “Quan penso en els trenta anys del restaurant em dic que la sort s’ha de perseguir i que t’ha d’agafar sempre treballant”Trinitat Gilbert Martínez03-11-2025