Pau Santamaria: "El Fermí hauria aconseguit unir els mons del Ferran Adrià i el meu pare, si el pare no hagués tingut l'atac de cor"
Xefs |
26/07/2024
Dels calamars a la romana de Sa Punta a la Santa Market de Santa Cristina d'Aro
Restaurants |
24/07/2024
Lluís Llach: "Em fa més il·lusió el que hem fet al Celler Vall Llach que la meva pròpia carrera musical"
Vins i caves |
23/07/2024
Leo i Roc Gramona: “La Guía Peñín ens ha notificat que hem rebut la màxima puntuació, que mai cap escumós de l’Estat ha aconseguit”
Vins i caves |
22/07/2024
La Jovita: la parella que va marxar de Singapur per fer cuina catalana a Calonge
Restaurants |
16/07/2024
Artur Martínez: “Sé que poca gent va entendre que tanqués el Capritx en el moment àlgid del meu restaurant”
Xefs |
15/07/2024
Festival Cruïlla: posar-se les botes amb frankfurts catalans, nectarines d'Aitona i el millor pastís de formatge
Restaurants |
12/07/2024
La Xicra de Palafrugell: les dones que mantenen un plat de nom únic, el 'catxoflino'
Restaurants |
10/07/2024
S’Agaró: història de la família que ha preservat la ciutat jardí idíl·lica de la Costa Brava
Restaurants |
08/07/2024
Albert Adrià inaugura una gelateria a la Rambla: "Es llepen com si fossin joies"
Restaurants |
05/07/2024