Tens cap entrepà preferit? El de costella de porc amb maionesa de castanyes i salsa de nabius ha sigut finalista en el X Concurs d'Entrepans d'Autor Restaurants | 26/01/2023
La cuina del Celler de Can Roca es torna líquida (i ens la podem beure a casa) Vins i caves | 24/01/2023
Jaume Subirós: "El Motel Empordà té un estil propi i no està per modes, perquè les modes passen" Restaurants | 23/01/2023
Família Torres inaugura l’edició del Wine Dinner Series de l’Hotel Mandarin Barcelona Vins i caves | 20/01/2023
Jordi Cruz: "Tenim els restaurants de tres estrelles Michelin més barats d'Europa, i són sostenibles" Restaurants | 10/01/2023
Recepta de Carme Ruscalleda: sopa tofonada de pularda amb fideus i mandonguilles Receptes / Sopes i cremes | 27/12/2022
El mític Pinotxo de la Boqueria es jubila: “Després del Floquet de Neu, és el més popular de Barcelona” Restaurants | 24/12/2022
10 receptes infal·libles per cuinar a casa l'escudella, la carn d'olla i els canelons de Sant Esteve Receptes | 22/12/2022