MengemL’ànec mut del Penedès al cava de la Joana: "M’agrada deixar-ho tot a punt perquè la meva il·lusió és anar a veure castells"Empar Moliner20-11-2025
MengemEl fricandó a la jardinera de la Roser: "Tota la vida he patit per si estava grassa. Ara quan veig les fotos tan maques penso: «Tant de patir per a no res!»"Empar Moliner16-10-2025
MengemEls cigrons amanits amb cansalada de la Maria: "Jo comptava que ara de jubilada tindria temps de tot, i em falten hores"Empar Moliner12-09-2025
MengemL'arròs amb verdures de l'Aurora: "Jo de petita he passat gana, sí, i això no se’t treu mai del cap"Empar Moliner08-08-2025
MengemEls peus de porc de l'Agustina: "La cuina catalana vol això, el xup-xup, la cuina catalana és temps"Empar Moliner12-06-2025
MengemEl pollastre amb gambes de la Dolors: "La meva mare et podia fer un arròs que hi cantaven els àngels només amb una llauna de calamars"Empar Moliner10-07-2025
MiscLa Pulla amb Empar Moliner: crònica d'un viatge amb subscriptors de l'ARAEster Capdevila04-11-2024