L'art de la degustació

La gastronomia, l’última de les avantguardes

La participació de Ferran Adrià a la Documenta suposa un abans i un després a l’hora de dir que la cuina és art

Un terç dels aliments del món es perden o es malbaraten

Cada català llença una mitjana de 35 quilos de menjar a l’any

Mercabarna, una petita gran ciutat

Fa 90 hectàrees i serveix per abastir d’aliments 10 milions de persones

Menjar durant 3 hores: el límit de l’experiència gastronòmica

El Bulli va adoptar el menú degustació amb 46 elaboracions per expressar tota la seva creativitat

Cuinar i degustar un pa amb tomàquet

Tots els sentits i totes les emocions es posen en funcionament en la degustació, i per mostrar-ho no cal anar a buscar sofisticades elaboracions. El senzill i humil pa amb tomàquet, el plat més popular a Catalunya i les Balears, n’és un bon exemple perquè la seva degustació és complexa i d’una gran riquesa

El gust és al cervell

Els cuiners innovadors han permès als investigadors obrir una nova branca de coneixement: la neurogastronomia

“Quan mengem una fruita mengem un ésser viu”

Passem una matinada a Mercabarna amb Ferran Adrià per entendre com ens alimentem

Alimentar el món amb... Ferran Adrià

El xef ha preparat un número especial de l'ARA dedicat a l'art de la degustació

Tots els secrets del verb 'degustar'

Us proposem un recorregut pel deliciós procés de tastar aliments

EDICIÓ PAPER 22/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF