vi

Reutilitzar ampolles de vi per lluitar contra el canvi climàtic

La recuperació d'aquesta pràctica suposa una reducció d'un 28% de la petjada de carboni

El vi, amb tap de suro, de rosca o en llauna?

El material utilitzat per contenir-lo no pressuposa per si sol que el vi sigui bo o dolent

Els vins del sommelier d’El Bulli que fan posar la ‘gallina de piel’

Seijas crea la seva pròpia línia de vins sense tenir ni vinyes ni cellers i a un preu de fins a 15 euros l’ampolla

Autenticitat vinebrana

El culte per tot el que és ecològic revoluciona el vi

L’interès creixent pels productes eco transforma l’elaboració dels vins

Les dones del vi reivindiquen el seu lloc

Les elaboradores demanen que se les valori per la qualitat del vi i no només per ser dones

Un dia entre vinyes

L’arribada de la verema convida a fer una escapada per gaudir de l’aire lliure i saber més coses del vi

El vi tarragoní torna a l’origen

Tarragona, amb una llarga tradició vinícola, té cinc de les dotze DO que hi ha a Catalunya. Amb la sommelier Berta Pla coneixem les particularitats de cadascuna a través de cinc petits cellers fundats per gent jove amb empenta que han recuperat o reiventat la tradició dels avis

MONTSE NADAL: “El sommelier és un transmissor de la cultura del vi”

Professora de la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV)

La resiliència a la DOQ Priorat

“Al vi encara li fa falta molta divulgació, i entrar també a les barres de les discoteques”

Quim Vila impulsa el 13è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Catalunya supera per primer cop els 10.000 M€ d'exportacions agroalimentàries

La pesta porcina a la Xina impulsa les exportacions tot i l'alentiment del comerç mundial

De tractat sobre el vi a màster

Vi amb gasosa: trangressió o aberració?

Barrejar vi amb altres begudes no és cap sacrilegi, però és millor no fer-ho matusserament

Neix Barcelona Wine Week, un saló per projectar el vi de tots els territoris de l’Estat al mercat internacional

L’esdeveniment, que comptarà amb la presència de més de 550 cellers, posarà el focus en el territori i en la qualitat i singularitat de cada vi

Llibertat i excel·lència al Montsant

Llocs per descobrir els 2.700 anys d'història del vi a Catalunya

Us proposem jaciments, vinyes i cellers per conèixer l'origen de la viticultura a casa nostra

Quin vi regalo per quedar bé?

Tres sommeliers ens donen consells per escollir les millors ampolles per a les celebracions

Un passat d'esplendor vinícola

El Bages reconstrueix la història del vi a través de desenes de testimonis de gent gran

Simbiosi entre ésser humà i vinya

El lent ressorgir dels vins rancis

Relegats durant anys, ara desperten interès i admiració perquè contenen l’essència líquida del passat

El celler fallit de Joan Manuel Serrat reneix

Els nous propietaris són un grup d’inversors estrangers encapçalats pel fundador de La Tagliatella

El batec del Priorat antic

El ‘pelotazo’ que amaga el vi

Vins selectes de Bordeus, Borgonya o Califòrnia superen els guanys de les inversions del FTSE 100

Mas del Serral 2007 es proclama el millor vi de la Guia de Vins de Catalunya 2020

El mateix vi del celler Pepe Raventós també ha guanyat el premi a millor vi escumós

Una ruta per cellers per conèixer el trepat

És una varietat autòctona de raïm de la Conca de Barberà

Arriba la primera edició de la Festa de la Verema

La DO Tarragona impulsa del 27 al 29 de setembre propostes divulgatives i lúdiques

Una suma d’il·lusions feta vi

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Següent >

EDICIÓ PAPER 26/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF