vi

De tractat sobre el vi a màster

Vi amb gasosa: trangressió o aberració?

Barrejar vi amb altres begudes no és cap sacrilegi, però és millor no fer-ho matusserament

Neix Barcelona Wine Week, un saló per projectar el vi de tots els territoris de l’Estat al mercat internacional

L’esdeveniment, que comptarà amb la presència de més de 550 cellers, posarà el focus en el territori i en la qualitat i singularitat de cada vi

Llibertat i excel·lència al Montsant

Llocs per descobrir els 2.700 anys d'història del vi a Catalunya

Us proposem jaciments, vinyes i cellers per conèixer l'origen de la viticultura a casa nostra

Quin vi regalo per quedar bé?

Tres sommeliers ens donen consells per escollir les millors ampolles per a les celebracions

Un passat d'esplendor vinícola

El Bages reconstrueix la història del vi a través de desenes de testimonis de gent gran

Simbiosi entre ésser humà i vinya

El lent ressorgir dels vins rancis

Relegats durant anys, ara desperten interès i admiració perquè contenen l’essència líquida del passat

El celler fallit de Joan Manuel Serrat reneix

Els nous propietaris són un grup d’inversors estrangers encapçalats pel fundador de La Tagliatella

El batec del Priorat antic

El ‘pelotazo’ que amaga el vi

Vins selectes de Bordeus, Borgonya o Califòrnia superen els guanys de les inversions del FTSE 100

Mas del Serral 2007 es proclama el millor vi de la Guia de Vins de Catalunya 2020

El mateix vi del celler Pepe Raventós també ha guanyat el premi a millor vi escumós

Una ruta per cellers per conèixer el trepat

És una varietat autòctona de raïm de la Conca de Barberà

Arriba la primera edició de la Festa de la Verema

La DO Tarragona impulsa del 27 al 29 de setembre propostes divulgatives i lúdiques

Una suma d’il·lusions feta vi

Un grup d'investigadors es proposa fer vi com els ibers

El raïm es premsa amb els peus i es guarda en àmfores com es feia fa 3.000 anys

Quin vi faig servir per cuinar?

En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Freixenet no apujarà el preu del raïm i els pagesos mantenen l'aturada en la collita

Els treballadors faran vaga el 5 de setembre després que Henkell-Freixenet es negui a apujar el preu

Emergeix el passat d’una Badalona vinícola i exportadora

Descobreixen una gran vil·la dedicada a la producció de vi al solar de l’antiga fàbrica Estrella

Maridant música i vins amb els ulls tancats

Els noms de la terra (II)

Vi de Barcelona, un antídot contra l'exclusió

L'única vinya de la ciutat la gestiona la cooperativa L'Olivera amb un projecte d'inserció social

Codorníu perd un assalt a Europa per impedir que un celler d'Àlaba registri la marca Ana de Altun

El Tribunal General de la UE retorna el cas a l'oficina de propietat intel·lectual europea

Els noms de la terra (I)

Els vins busquen atraure els mil·lennials

Els cellers volen seduir els joves amb vins econòmics, escumosos i amb etiquetes atractives

La increïble història del vi català que va ‘guanyar’ el Nobel

La demanda de Formiga de Vellut es dispara des que es va servir al tradicional sopar d’Estocolm

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >

EDICIÓ PAPER 19/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF