vi

Un grup d'investigadors es proposa fer vi com els ibers

El raïm es premsa amb els peus i es guarda en àmfores com es feia fa 3.000 anys

Quin vi faig servir per cuinar?

En salses, guisats i postres, pot ser un ingredient tan important com els altres

Freixenet no apujarà el preu del raïm i els pagesos mantenen l'aturada en la collita

Els treballadors faran vaga el 5 de setembre després que Henkell-Freixenet es negui a apujar el preu

Emergeix el passat d’una Badalona vinícola i exportadora

Descobreixen una gran vil·la dedicada a la producció de vi al solar de l’antiga fàbrica Estrella

Maridant música i vins amb els ulls tancats

Els noms de la terra (II)

Vi de Barcelona, un antídot contra l'exclusió

L'única vinya de la ciutat la gestiona la cooperativa L'Olivera amb un projecte d'inserció social

Codorníu perd un assalt a Europa per impedir que un celler d'Àlaba registri la marca Ana de Altun

El Tribunal General de la UE retorna el cas a l'oficina de propietat intel·lectual europea

Els noms de la terra (I)

Els vins busquen atraure els mil·lennials

Els cellers volen seduir els joves amb vins econòmics, escumosos i amb etiquetes atractives

La increïble història del vi català que va ‘guanyar’ el Nobel

La demanda de Formiga de Vellut es dispara des que es va servir al tradicional sopar d’Estocolm

L’erudició vinosa de Miró Vinaixa

Un segle de catedrals del vi

Els cellers cooperatius modernistes desperten admiració per l’arquitectura i han sabut posar-se al dia, però han de bregar amb la manca de relleu generacional

El vi dolç s'espolsa els complexos

Un llibre rescata 130 dolços catalans de l'oblit injustificat i proposa maridatges sorprenents

Les claus del dia, per Antoni Bassas (16/04/2019)

Les propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats

Cada ampolla importa

El vi es fa 'instagramer'

Aquesta beguda s’obre camí a Instagram, la xarxa social de les imatges boniques i del bon rotllo

De la poma a la copa de vi

El projecte reWINE vol recuperar 100.000 ampolles de vi

La prova pilot d'aquesta iniciativa innovadora permet als consumidors retornar les seves ampolles

L’ampolla de vi que et dirà el millor moment per beure’l

L’Eurecat crea una etiqueta intel·ligent amb electrònica impresa que ja permet verificar el contingut d’alguns vins del celler Ramon Roqueta sense obrir-los

Parlen les dones del vi

En un món històricament masculí, la seva feina comença a ser coneguda i reconeguda

De la redolta al calçot, en carro per les vinyes

És una nova proposta del celler Adernats de Nulles

Tast per Parelles, en femení

Testimonis del vi metropolità

Parlem amb els que encara van viure l’època en què la vinya era habitual al paisatge barceloní

Lluís Tolosa: "El formigó és la nova fil·loxera que es menja la vinya"

El sociòleg analitza els canvis que experimenta també el consum del vi

Vins de pluja i de sequera

Les alteracions brusques del temps, afavorides pel canvi climàtic, fan augmentar les diferències entre els vins d’un any a un altre

Ancestrals, brisats i raïms autòctons

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | Següent >

EDICIÓ PAPER 04/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF