Estils 10/12/2020

Aconsegueix amb l'ARA el llibre ‘La vinya i el vi a Catalunya’

L'obra de Jordi Llavina retrata la història i l'univers humà que envolta aquest conreu

Ara
1 min
La portada del llibre

BarcelonaEls amants del vi i la vinya estan d'enhorabona perquè podran aconseguir amb el diari ARA el llibre La vinya i el vi a Catalunya de Jordi Llavina. L'obra és un retrat de tot l'univers humà, social, econòmic i cultural creat al voltant del conreu de la vinya, el procés del raïm i l'elaboració i la comercialització de vins i caves a tot Catalunya. Amb una selecció fotogràfica extraordinària, fruit d’una àmplia recerca en arxius particulars i públics, retrata aquest món i moltes de les imatges que hi apareixen són inèdites i capten moments de la vida quotidiana de les petites i grans famílies que han treballat al sector.

I és que el sector vitivinícola té al nostre país una llarga tradició perquè el cultiu de la vinya va ser iniciat pels grecs a la seva colònia d'Empúries i actualment representa el 25% de la producció espanyola. El llibre, escrit pel periodista i expert en el sector Jordi Llavina, reflecteix les formes de vida i de treball que es van originar en aquest sector, amb oficis que en molts casos ja han desaparegut o s'han transformat de manera significativa. S'hi mostren les activitats humanes, les formes de vida rural i de la petita indústria vitivinícola, les relacions socials i laborals, etc.

Podreu aconseguir el llibre per 29 euros del 12 al 25 de desembre al vostre quiosc i fins al 31 de desembre online a través d'aquest enllaç.

stats