vins

El concepte 'vi natural' està passat de moda perquè els altres vins no són artificials

La sommelier aposta pels vins que més expressen la vinya, amb la mínima intervenció de l'home

'Vins & formatges', casats pel sommelier César Cánovas

El diari ARA i Wine is Social organitzen un tast amb productes gurmet d'origen francès

Torres llança Vinyarets, una selecció de vins que exalta la diversitat del Penedès

La primera referència de Vinyarets és un vi negre del 2018, elaborat amb garnatxa, ull de llebre i sumoll

“Els súpers han copiat les vinoteques i per això ofereixen diversitat”

Entrevista a Joan C. Martín, autor del llibre ‘Los mejores vinos del súper’

El millor vi del 2019 és el negre Ferrer Bobet 2016, de la DOQ Priorat

Els Premis Vinaris també van premiar la trajectòria de Toni Falgueras, del Celler de Gelida

Els vins que homenatgen les àvies del Priorat

L’enòleg Albert Costa, de Vall Llach (DOQ Priorat), crea el projecte Clos l’Asentiu, dedicat a les dones veremadores, i anuncia la creació d’un futur centre de dia associatiu per al poble de Porrera a la sala de vinificació del celler.

Vins amb ànima natural

Aquestes begudes, que eliminen gairebé per complet els químics, estan vivint un boom

Vins de pluja i de sequera

Les alteracions brusques del temps, afavorides pel canvi climàtic, fan augmentar les diferències entre els vins d’un any a un altre

De vins per Europa

Descobriu les millors rutes en cotxe a través de paisatges vinícoles de somni

Cunit organitza la sisena edició de la Xarel·lada

La localitat penedesenca reivindicarà aquesta varietat autòctona vitivinícola el 30 de juny

El sector del cava presenta el tercer projecte en quatre anys per intentar recuperar el prestigi

Sis productors creen Corpinnat: escumosos del Penedès, ecològics i de llarga criança

El vi català es fa fort a casa

El 36% del vi consumit al Principat és de les denominacions d’origen locals, que superen els Rioja

"Quan prenem una copa de vi, bevem vida"

Josep Roca i Imma Puig publiquen el llibre ‘Rere les vinyes’ (Rosa dels Vents), per al qual han viatjat per tot el món i han entrevistat els propietaris d’alguns dels millors cellers

L'After Work d'Antoni Bassas: Per què hi ha vins molt més cars que d'altres?

L'After Work d'Antoni Bassas: Per què hi ha vins molt més cars que d'altres?

La DO Penedès anomenarà els seus vins escumosos amb el nom de Clàssic Penedès

Els elaboradors, que fins ara no tenien nom al seu producte, podran utilitzar aquesta nova nomenclatura

René Barbier: "Els viticultors odiem els esnobs del vi"

Aquest viticultor i enòleg del Priorat conversa amb l'ARA sobre els vins artesanals i el seu 'boom' comercial

Dos bagencs creen una xarxa social per als aficionats i professionals del món del vi

La plataforma compta amb una base de dades de 58.000 vins i caves d'11.000 cellers de Catalunya i part de l'estranger