Catalunya farà venir 'influencers' estrangers per exportar la gastronomia catalana al món Mengem | 09/12/2024
Un restaurant molt Malparit, el cuiner Carles Abellan reinventa el Bar 24 i tres novetats més Restaurants | 05/12/2024
Dani García: “Som un país en què quan tens èxit el que no ha fet res en la vida et crucifica” Xefs | 03/12/2024
D'Alcanar a Portbou: les estrelles Michelin recorden que hi ha vida més enllà de Barcelona Restaurants | 02/12/2024
Néixer a l'altell del Bar Alegria i no allunyar-se'n mai més: la història dels 125 anys d'un local emblemàtic Restaurants | 28/11/2024
Suto i Quirat: què ha passat als dos restaurants des que van rebre l'estrella Michelin? Restaurants | 25/11/2024
El Contracorrent es vesteix de bistrot i ofereix un menú de migdia per treure's el barret Restaurants | 13/11/2024
Ferran Adrià: "Quin altre gremi està fent a València el que ha fet José Andrés? Després ens veuen com a elitistes, 'pijos' o milionaris" Xefs | 12/11/2024
Les Cosines: el nou lloc per fer el vermut a Gràcia on us atendran en català Restaurants | 06/11/2024
Els millors panettones de l'Estat es troben a Barcelona, però en dues pastisseries diferents Mengem | 05/11/2024
El cuiner català que vol canviar la restauració des de Finlàndia (i que se n'està sortint) Xefs | 24/10/2024
L’últim descobriment: un xinès autèntic (i econòmic) per menjar fideus fets a mà Restaurants | 16/10/2024
Obre sobre el mar de Barcelona el nou restaurant dels germans Torres apte per a tots els públics Restaurants | 11/10/2024