Gent 11/04/2022

Aquest és el vestit de núvia de Nicola Peltz

La noia, de 27 anys, s'ha casat aquest cap de setmana amb el fill gran dels Beckham en una cerimònia valorada en 3,5 milions de dòlars

2 min
Brooklyn Beckham presenta als seus pares la seva nova xicota: l'actriu Nicola Peltz

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz es van casar dissabte i, per fi, ja es coneix el vestit de la núvia. Gràcies a unes fotos que ha publicat ella i també la revista Vogue s'ha pogut veure el Valentino d'alta costura que va portar la milionària hereva nord-americana per contreure matrimoni amb el fill gran de David i Victoria Beckham. Per al seu dia, la filla del magnat Nelson Peltz va lluir un original disseny de la firma italiana que destaca pel llaç a l'esquena i per la cua llarguíssima. Els guants transparents i brodats amb guarniments florals fins a més de la meitat del braç també han estat el contrapunt d'un vestit blanc molt llis. "El vestit dels meus somnis. Gràcies @maisonvalentino", ha escrit a les seves xarxes socials la núvia per donar a conèixer el disseny. Leslie Fremar, la seva estilista, ha estat qui l'ha ajudat a escollir-lo. Abans del casament es va arribar a publicar que la núvia potser portaria un vestit signat per la seva sogra, la dissenyadora de moda Victoria Beckham. Tot i això, aquesta possibilitat encara no s'ha confirmat.

Beckham i Peltz volien casar-se el 2021, però es van veure obligats a posposar els seus plans arran de les limitacions que imposava la pandèmia. Però, dos anys després de començar la relació, han pogut celebrar l'enllaç, que ha tingut lloc davant del mar, a la casa que té la família de la núvia a Palm Beach (Florida), una propietat amb 4.000 metres quadrats de jardí valorada en 90 milions de dòlars. A la festa, que els ha costat uns 3,5 milions de dòlars, hi han acudit Eva Longoria, les estrelles del tenis Serena i Venus Williams, el cèlebre xef Gordon Ramsay, el cantant Marc Anthony i la seva nòvia, Nadia Ferreira. I també Natalia Bryant, filla de la llegenda del bàsquet Kobe Bryant. Després del casament, els nuvis i els seus convidats van continuar celebrant l'enllaç amb un brunch que van organitzar diumenge a Palm Beach. Ella és actriu i ell, de 23 anys, es dedica a la fotografia i a la cuina. Tot i això, els seus principals ingressos provenen de les campanyes que fan a les xarxes gràcies a la seva fama.

stats