Gent 05/05/2021

Billie Eilish sorprèn a la portada de 'Vogue' amb una imatge completament renovada

Amb la melena rossa i una cotilla de color carn, és el primer cop que mostra tant el seu cos

2 min
Portada de l'edició britànica de 'Vogue' protagonitzada per Billie Eilish

BarcelonaLa cantant Billie Eilish ha sorprès amb un canvi de radical d'imatge a la portada de l'edició britànica de Vogue. Per a l'ocasió, la jove cantant, de només 19 anys, mostra la seva faceta més sensual amb guants de làtex d'Atsuko Kudo, una faldilla de Gucci –firma que la vesteix habitualment– i diverses peces de llenceria de la firma Agent Provocateur. La revista assegura que ha sigut Eilish la que s'ha encarregat d'escollir aquestes peces, només ajudada per la directora d'estilisme de la publicació, Dena Giannini. "M'encanten aquestes fotos i em va encantar fer aquesta sessió. Fes el que vulguis quan vulguis. Engega a rodar tota la resta", va escriure en un post d'Instagram publicat per Vogue, on apareix també amb llenceria femenina.

"Veu d'una generació. Avatar de la megafama d'internet. Icona de positivitat corporal. Tot això descansa sobre Billie Eilish, de 19 anys". Això és el que diu la revista sobre ella. "La nostra estrella de portada d'aquest mes volia ni més ni menys que una transformació i, com ha acostumat a fer al llarg de la seva extraordinària carrera, ha sigut la seva profunditat, intel·ligència, humor i consciència de si mateixa el que ha sustentat la decisió. Llavors va venir a Vogue amb una idea. ¿I si volgués mostrar més del seu cos per primera vegada en una història de moda? ¿Què passaria si volgués jugar amb la cotilleria i delectar-se amb l'estètica de les pin-ups de mitjans de segle XX que sempre ha estimat?", diu la capçalera sobre el procés que hauria portat l'artista a fer-se aquestes fotos.

Un dels posats d'Eilish per a 'Vogue'

El canvi d'imatge que suposa aquesta sessió ha sigut molt comentat, ja que fins ara Eilish sempre havia aparegut en públic vestida amb peces molt grosses, gruixudes i amb diverses capes. Per aquest motiu ha sigut impactant el canvi d'imatge. Això sí, no queda clar si aquesta estètica amb la qual apareix a Vogue és la que l'acompanyarà en la promoció del seu nou disc –els polèmics canvis d'imatge solen coincidir amb llançaments comercials...–, Happier than ever, o si per contra haurà sigut només un acció lligada a Vogue que deixarà pas a l'artista com la coneixíem fins ara.

La imatge principal d'Eilish a 'Vogue'
stats