Gent 05/11/2019

Elisabet II va enviar una carta a Lady Di per obligar-la a divorciar-se

Volia evitar entrevistes com la que la princesa va concedir per parlar de Carles i Camilla Parker

Ara
2 min
Elisabet II celebra els seus 93 anys en la intimitat i a l'església

BarcelonaLa carta privada que Meghan Markle va enviar al seu pare i que The Mail on Sunday va publicar no és l'única carta polèmica que els últims dies turmenta la família reial britànica. Segons el diari britànic Express, l'experta en reialesa britànica Angela Mollard ha revelat l'existència d'una altra carta en què la reina Elisabet II exigia a Lady Di que es divorciés immediatament del príncep Carles.

La periodista ha explicat que va ser la mateixa Diana de Gal·les qui li va donar aquesta exclusiva, mantinguda en secret fins ara, el mateix dia que li van fer l'entrevista per al sonat reportatge de la BBC el 1995, en què va parlar dels seus problemes conjugals i de la infidelitat del príncep Carles amb Camilla Parker-Bowles, l'actual dona del candidat al tron britànic.

La princesa Diana en la seva polèmica entrevista a la BBC

La informació ha sortit a la llum després que, al programa radiofònic Royals, li hagin preguntat per aquella entrevista que tant va fer empipar la casa reial britànica. En preguntar-li si van ser els dos casats qui van triar divorciar-se per posar fi a exclusives com aquella, Mollard contesta que no: "Va ser el 1995 quan va parlar obertament sobre les seves dificultats matrimonials [...] I la reina va enviar ràpidament una carta a Diana en què li deia que calia divorciar-se, cosa que va passar finalment l'any 1996", explica Mollard.

Segons el seu testimoni, després de les declaracions de Lady Di la reina Elisabet II li va escriure una carta en què l'obligava a separar-se del seu fill i, d'aquesta manera, evitar que pogués continuar parlant de la intimitat de la seva relació. "Evidentment, hi va haver un acord de confidencialitat que els va impedir discutir els detalls del divorci i la seva vida matrimonial", conclou la periodista.

stats