Nous inicis
Gent Famosos 14/09/2023

¿Àlex Márquez i Sira Martínez, filla de Luis Enrique, nova parella?

El programa 'Socialité' apunta que la filla de l'entrenador de futbol i el motorista mantenen una relació

2 min
Sira Mart´nez i Alez Márquez.

BarcelonaDiuen que l'esport uneix passions. Encara que en el cas de Sira Martínez i l'extrem del Barça Ferran Torres la seva ambició professional i una possible crisi de parella els hauria fet prendre camins separats fa uns mesos. La filla de Luis Enrique ha passat un estiu de tranquil·litat i reflexió, segons el que ha deixat veure al seu Instagram. Però acabat l'estiu és moment de noves il·lusions i reptes. El programa de televisió Socialité apunta que la geneta hauria començat una nova relació amb el pilot Àlex Márquez.

No sé sap exactament quan Sira Martínez i Ferran Torres van deixar de ser parella, però l'última interacció a les xarxes va ser al febrer, quan ella va felicitar el futbolista pel seu aniversari. A partir de llavors tot va ser silenci. La de Barcelona no va rebre cap felicitació ni comentari el dia del seu aniversari per part de qui suposadament era la seva parella. Tot fa pensar que llavors ja ho havien deixat. Per bé que se sap que no era la primera vegada que ho deixaven, sembla que aquesta vegada ha sigut la definitiva, després d'adonar-se que "la seva relació no anava enlloc", segons assegura Socialité.

Sira Martínez ha passat l'estiu a Eivissa, París i Formentera, i entremig també s'ha hagut d'entrenar i participar en les competicions d'equitació, tal com ha compartit al seu Instagram. Però més enllà de les publicacions a la xarxa, també ha donat altres pistes. Socialité ha revelat que des del febrer el germà de Marc Márquez ja anava fent "M'agrada" a les publicacions de Martínez. En canvi, ella es va esperar a fer-ho al mes de juliol, quan ja feia un temps que ho havia deixat amb Torres.

La segona pista, ja força evident, és que la filla de Luis Enrique ha deixat de freqüentar els camps de futbol per passar a visitar els circuits de MotoGP. Concretament, va penjar una fotografia d'ella i dues amigues més al Circuit de Montmeló amb la gorra amb el dorsal 73, el d'Àlex Márquez. Segons el programa de televisió, és evident que va ser el pilot de Cervera qui la va convidar a veure la carrera.

Com el seu germà, Àlex Márquez, de 27 anys, viu a Madrid i freqüenta colles d'influencers madrilenys com la de María Pombo i Pablo Castellanos. De fet, tot i que la principal activitat de Márquez és ser pilot de moto, acumula 1,2 milions de seguidors a Instagram, i Sira Martínez, que també fa col·laboracions amb marques a través de la xarxa social, en té 359.000.

stats