Confessions
Gent Famosos 14/04/2023

Lucía Rivera explica que el seu pare biològic va extorsionar la seva mare amb vídeos sexuals

La filla de l'actriu Blanca Romero diu que aquest home va fer veure que la volia conèixer només per treure diners a la seva mare

2 min
Lucía Rivera en una imatge compartida per ella mateixa a les seves xarxes socials

BarcelonaLa jove model Lucía Rivera ha trencat la seva habitual discreció en un volum autobiogràfic, anomenat Nada es lo que parece (Espasa). En aquest llibre, el primer que escriu, parla sobre la figura del seu pare biològic, un home poc conegut per al gran públic perquè ni ella ni la seva mare –la també model i actriu Blanca Romero– n'han parlat mai. Sobre ell explica que, de cop, va passar de ser un "superheroi" al "dolent" de la pel·lícula de la seva vida.

La model, que va ser adoptada legalment pel torero Cayetano Rivera durant els anys en què va ser parella de la seva mare, mai no havia parlat del seu pare biològic, i per això ara les seves confessions han ocupat tants titulars. Rivera comença dient que tot va canviar dràsticament quan tenia nou anys: va ser quan el seu progenitor va demanar a Blanca Romero veure la filla que van tenir en comú per poder-la conèixer, cosa que no havia volgut fer fins aleshores. "Va dir que es quedaria un parell de dies a casa i després se n'aniria a Alemanya. Jo estava il·lusionada i impacient", revela la jove, que no sabia quines eren les intencions reals d'aquell home.

"Em va semblar altíssim, feia 1,90. ¿Era com me l'havia imaginat? Segurament millor, molt millor. Tenia una veu greu que segueix sonant al meu cap. Tenia els ulls verds, els cabells llargs cap enrere, un nas igual d'esmolat que el meu i barba d'uns quants dies. Era molt més maco que tots els superherois que havia vist a les pel·lícules. No podia parar d'observar-lo", explica la noia, de 24 anys, al seu llibre.

Segons explica, tot va començar a canviar quan aquest home, al qual ella anomena W., va començar a beure. "W. ja portava diverses copes de no sé ben bé què i llavors vaig dir-li alguna cosa. No em feia cas i vaig insistir. «Calla!'», em va cridar", recorda Rivera, excompanya sentimental del català Marc Márquez. "Jo no parava de plorar mentre el meu superheroi es convertia en malvat. [...] Al final la meva mare va aconseguir entrar al lavabo i llavors em vaig adonar de qui era de veritat la superheroïna", assenyala. "El meu pare no m'havia vingut a conèixer. El malvat havia vingut a extorsionar la meva mare i a demanar-li diners a canvi d'uns vídeos de quan ella era una nena i mantenien relacions sexuals", afegeix contundentment la model.

stats