Gent 04/06/2021

Isabel Díaz Ayuso, convidada a sopar a casa d'Isabel Preysler

La presidenta de la Comunitat de Madrid es va fotografiar durant la vetllada amb Tamara Falcó i el seu xicot, que es proclamen 'ayusers'

2 min
Tamara Falcó, Isabel Díaz Ayuso i Íñigo Onieva

BarcelonaAquest dimecres la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va assistir a un dels famosos sopars a casa d'Isabel Preysler, que va organitzar una vetllada amb la política i la seva filla Tamara a la seva luxosa mansió de Miraflores, situada al bell mig del caríssim barri de Puerta de Hierro de Madrid. SegonsVanitatis, arran d'aquesta festa amb la política, Preysler i el seu xicot, l'escriptor Mario Vargas Llosa, es van perdre l'estrena de Viva la mamma al Teatro Real de Madrid, on són assidus.

De fet, van deixar de sortir a una foto per sortir a una altra, el negoci era igual o millor. Valia la pena la inversió per a Preysler, que a l'oferir la casa a la presidenta Ayuso s'ha convertit en notícia a tots els mitjans: ella i també la seva filla Tamara –la que va tenir amb el ja difunt marqués de Griñón–, que es va posar per a l'ocasió un vestit de la seva pròpia firma, TFP, conscient de la difusió que tindria la fotografia que va penjar amb la política a les xarxes. Tamara Falcó, el seu vestit –que es diu Lucio i que ven per més de 300 euros–, la presidenta popular i el nòvio de Tamara, Íñigo Onieva, van protagonitzar una instantània en una de les dependències de la mansió en la qual apareix fins i tot Jacinta, la caniche de Falcó.

La marquesa de Griñón, que va heretar el títol quan el seu pare va morir, va pujar la imatge a Instagram acompanyada per la proclama: "Dones que inspiren. Visca la nostra presidenta i visca Madrid!" Íñigo Onieva, per la seva banda, també va pujar la mateixa imatge amb una proclama similar: "Presidenta! Madrid no te'n deu una, sinó dues". Seguidament va afegir l'etiqueta #weareayusers. L'espai interior, l'absència de mascaretes i l'absència de distància no ha sigut notícia. Potser són un grup bombolla.

stats