Gent 12/05/2022

Kevin Spacey tornarà a treballar després dels seus escàndols sexuals

L'actor, de 62 anys, formarà part d'un projecte que s'acaba d'anunciar

2 min
Kevin Spacey a la sortida del tribunal de Nantucket

BarcelonaKevin Spacey protagonitzarà la pel·lícula 1242 - Gateway to the West, la seva primera gran producció des del 2017, quan l'actor va ser acusat i demandat en múltiples ocasions per abusos sexuals. El guanyador de dos premis Oscar estarà al capdavant d'aquest drama històric en una coproducció internacional amb capital procedent del Regne Unit, Hongria i Mongòlia, segons informen mitjans de comunicació especialitzats. La cinta explicarà la història de Batu Khan, net de Genghis Khan i un dels comandants en cap de l'Imperi Mongol, a qui se li va assignar la responsabilitat d'envair Europa, però va acabar fracassant.

En aquesta ocasió, Spacey compartirà repartiment amb actors com Eric Roberts, Christopher Lambert, Terence Stamp, Jeremy Neumark i Genevieve Florence. S'espera que el rodatge del film comenci a l'octubre d'aquest any sota la direcció del cineasta hongarès Peter Soons. El guió anirà a càrrec d'Aaron Horvath i Joan Lane, i els principals productors seran Bill Chamberlain i Kornel Sipos. Des que el 2017 el protagonista de House of cards o American beauty va ser acusat de conducta sexual inapropiada, només s'ha prodigat tímidament a la gran pantalla formant part de l'elenc de L'uomo che disegnò Dio (2021), una pel·lícula dirigida per Franco Nero i sense distribució comercial a Hollywood.

La carrera cinematogràfica de Spacey es va torçar després que una vintena de joves el demandessin perquè presumptament va intentar abusar sexualment d'ells al teatre londinenc Old Vic, entre els anys 1995 i 2013, període en què va ser-ne el director. A més, el 2020 va ser denunciat per un home anònim a Nova York que al·legava que el també productor de cinema hauria actuat de la mateixa manera amb ell durant la dècada dels 80, quan el demandant tenia 14 anys. L'última gran aparició de Spacey en cartellera va ser amb Billionaire Boys Club (2018), dirigida per James Cox, que llavors ja es va veure condemnat al fracàs a taquilla a causa dels escàndols de l'intèrpret nord-americà.

stats