Gent 06/05/2019

Els metges induiran el part a Meghan Markle

Estudien la possibilitat de portar-la al Frimley Park Hospital, de la localitat de Surrey

Ara
2 min
La imminència del nou ‘royal baby’ fon internet

BarcelonaMeghan Markle, la duquessa de Sussex, ja ha sortit de comptes i això no fa més que augmentar l'atenció mediàtica sobre aquest bebè. Tant és així que fa pocs dies Buckingham va haver de desmentir que el nen ja hagués nascut i que els seus pares, els ducs de Sussex, no ho havien fet públic.

El secretisme que ha envoltat el naixement d'aquest bebè, que serà setè en la línia de successió al tron britànic, ha generat tota mena d'especulacions, com les relatives al seu sexe o al lloc on naixerà, tota mena de detalls que en més o menys mesura s'han sabut per avançat en altres embarassos de la família reial britànica.

Després del desmentiment de Buckingham, l'última informació apareguda sobre aquest embaràs reial diu que els metges que el segueixen ja han avisat els futurs pares que si el nen no neix abans de dimarts li provocaran el part en un hospital, cosa que Markle hauria intentat evitar en tot moment, ja que el desig de la duquessa de Sussex era ser mare a casa.

Segons el 'Daily Mail', on ha aparegut aquesta informació, Markle, de 37 anys, seria traslladada al Frimley Park Hospital, a Surrey, on se li induiria el part perquè per la seva edat i la inducció és bastant possible que necessiti d'una intervenció mèdica. Normalment, el part s'indueix entre set i deu dies després que la mare surti de comptes, encara que en alguns casos es pot allargar fins als 15 dies si tant la mare com el nadó estan bé.

Que el naixement és imminent ha quedat clar perquè el pare de la criatura, el príncep Enric, ha suspès un viatge oficial que tenia previst a Holanda. No obstant, Buckingham ha assenyalat que els motius d'aquesta decisió són "la logística de la premsa" que cobreix les visites i els compromisos oficials de la família reial britànica a l'estranger.

stats