A les xarxes

Aitana respon a la manipulació d'una fotografia seva

La cantant catalana ha rebut una allau de burles després de mostrar el seu front, motiu pel qual també se'n reien de petita

1 min
Aitana llança retrets a Miguel Bernardeau

BarcelonaAquest dimecres la revista Vogue va publicar un vídeo on es veu Aitana preparant-se per al concert de la gira Alpha a Sevilla. "Em va preguntar si volia tallar-me el serrell per sobre les celles i li vaig dir que sí, vaig a totes" és com la catalana explica que va respondre quan el seu estilista va preguntar-li per fer un petit canvi al serrell que sempre l'ha caracteritzat. Però la publicació, aparentment innocent, ha acabat amb el linxament públic a la cantant i la difusió d'imatges manipulades.

Com és habitual en les sessions de maquillatge i perruqueria, Aitana apareix amb el serrell agafat amb dues pinces, deixant el descobert el front, que sovint du tapat pel serrell. Però la crueltat d'alguns usuaris va fer que manipulessin la imatge del vídeo augmentant la dimensió del seu front. Crítiques i assetjament a les xarxes és el que ha rebut quan encara no feia ni 24 hores que la revista Vogue havia publicat el vídeo.

Però l'exconcursant d'Operación Triunfo no s'ha quedat callada i ha contestat. "Us aconsello que si heu de jutjar alguna cosa, sigui una cosa real", ha asseverat Aitana a través del seu perfil de X. Aitana no ha dubtat a recordar que ella ja va ser víctima d'assetjament escolar i que aquesta part del seu cos sempre ha estat una de les seves grans inseguretats. "Em sento segura avui dia, però no manipuleu imatges", ha conclòs la cantant.

stats