Gent 20/01/2022

Nacho Palau diu que la seva relació amb Miguel Bosé va acabar "com una història de terror'

L'excompany del cantant ha parlat per primera vegada de la seva separació i el conflicte pels fills

ARA
2 min
Miguel bosé, extorsionat

Després de mantenir-se durant molt temps en un segon pla, Nacho Palau ha parlat a la revista Diez Minutos sobre la relació de 26 anys que va mantenir amb Miguel Bosé i que va acabar el 2016. En l'entrevista, l'escultor assegura que la relació amb Bosé va començar com "un conte preciós" i va acabar sent "una història de terror".

Palau explica que fa onze anys ell i Bosé van prendre la decisió de formar una família a través de gestació subrogada. Així van néixer Diego i Tadeo, fills biològics del cantant, i Ivo i Telmo, fills biològics de l'escultor. El projecte era que els quatre nens visquessin junts com a germans però la separació dels pares va truncar aquesta idea, ja que Bosé va decidir quedar-se a Mèxic amb els seus fills. Després de la separació Palau va recórrer a la justícia per sol·licitar la filiació de dret pels quatre fills perquè el seu objectiu és que els nens convisquin. L'escultor remarca en l'entrevista que el procés continua obert i que ell intentarà per totes les vies possibles que els quatre nens visquin junts i no només passin les vacances plegats. "Penso lluitar fins al final. Arribaré fins al Tribunal Europeu dels Drets Humans si fa falta", afirma taxatiu.

Els problemes de parella haurien començat poc després del naixement dels nens, ja que Palau assegura que Bosé es va començar a obsessionar amb la seguretat de la família i això feia que els seus fills gairebé no poguessin sortir de casa. "Miguel imposava el seu criteri i cada cop ho feia més", assegura.

Respecte a la polèmica posició de Bosé sobre el coronavirus, Palau assegura que no reconeix la seva exparella quan ha fet declaracions negacionistes. "Jo estic vacunat i vacunaré els meus fills. No sé que farà el Miguel amb el Diego i el Tadeo", diu.

stats