Publicitat
Publicitat

Xarxes

La Xina supera els 500 milions d'internautes

Es manté com el major mercat mundial a la xarxa, seguida dels Estats Units i de l'Índia

El nombre d'internautes xinesos ha superat els 500 milions, una xifra que significa el 40% de la població del país asiàtic, segons les dades oficials del govern xinès.

Les últimes xifres de l'Oficina Estatal d'Informació d'Internet assenyalen que el nombre d'usuaris a les zones rurals del país arriba als 130 milions, un 27% del total.

La Xina es manté com el major mercat mundial d'internet, seguida dels Estats Units - amb 245 milions d'internautes i un índex de penetració del 78,2% -, i de l'Índia - amb 100 milions, el 8,4% de la població -.

El sector d'internet s'ha convertit en un dels més estratègics de la Xina, ja que les dades apunten que les vendes online donen feina directa a dos milions de xinesos i 13 milions més també se'n veuen beneficiats indirectament.

Gairebé la meitat dels 500 milions d'internautes xinesos fan ús de les xarxes socials per comunicar-se i compartir informació, però uns 100 milions són víctimes de virus informàtics, segons un estudi de la companyia Rising publicat aquest mes per la premsa oficial xinesa.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT