Publicitat
Publicitat

TAILÀNDIA

Més de 1.000 evacuats

Les inundacions a Tailàndia causen 21 morts

Les autoritats asseguren que hi ha un milió de persones afectades pel desastre, que podria afectar la producció del major exportador de cautxú del món

Les greus inundacions al sud de Tailàndia han causat 21 morts i l'exèrcit tailandès ha evacuat unes 1.200 persones a Koh Samui i Koh Tao. “Aproximadament hi ha un milió de persones afectades en moltes províncies”, ha assegurat el viceprimer ministre, Suthep Thaugsuban. Les inundacions amenacen amb retardar els enviaments d'entre 1.000 i 1.500 tones de cautxú arreu del món. Tailàndia és el major exportador de cautxú del món i la regió del sud subministra el 90% dels 3,2 milions de tones produïdes anualment pel país asiàtic.


Les carreteres, els ferrocarrils i els aeroports de la zona han quedat inundats i 80 districtes han estat declarats zona de desastre per les autoritats tailandeses. A l'illa de Koh Samui, 13.000 turistes han quedat atrapats i l'associació de turisme de la zona ha anunciat que les reserves d'aliments i combustible es poden esgotar en els propers dies.


Etiquetes

Més continguts de