"L'única violència és la que van exercir la policia i la Guàrdia Civil l'1-O": les 10 frases de Jordi Cuixart

Ha assegurat que la seva prioritat ja no és sortir de la presó, sinó defensar els drets fonamentals

Segueix el   judici al Procés en directe

1. "Jo soc un pres polític, no un polític pres"

2. "Si el tribunal fos competent lingüísticament ara no hauria de fer de traductor"

3. "Recriminar-me que vull fer un tsunami democràtic... no veig de què vol que em retracti. Mai renunciarem a ambicionar una societat més democràtica [...]. Estem parlant de l'exercici de drets fonamentals". 

4. "Davant del dilema de la suspensió constitucional i l'exercici de drets fonamentals, que ningú en tingui cap dubte: Òmnium sempre exercirà els drets fonamentals"

5. "Nosaltres diem que el dret a votar a Catalunya es guanya votant i el que vam fer a Catalunya l'1-O va ser un exercici de dignitat col·lectiva"

6. "Quan vostès ens van ficar a presó, nosaltres ens vam convertir en referents de la societat catalana més enllà de l'independentisme"

7. "La meva declaració davant del jutge instructor estava condicionada a sortir de la presó a qualsevol preu. Ara ja no és la meva prioritat. La meva prioritat ara és  defensar els drets i les llibertats fonamentals vulnerades per l'estat espanyol"

8. "L'única violència és la que va exercir la policia i la Guàrdia Civil l'1-O"

9. "Seguirem fent referèndums fins que en puguem fer un sense violència per part de la policia i implementar-ne el resultat"

10. "És absurd, ens volen confrontar amb la resta de pobles d'Espanya, quan a Catalunya tenim molt clar que som pobles germans. No aconseguiran confrontar-nos"