Mitjans públics

Xantal Llavina va deixar temporalment 'Revolució 4.0' per tractar-se un càncer de mama que dona per superat

Durant la baixa va ser substituïda per Adam Martín

1 min
Xantal Llavina ha anunciat que pateix càncer de mama

BarcelonaLa periodista Xantal Llavina va anunciar el desembre de 2022 que patia un càncer de mama, motiu pel qual abandonava temporalment el programa de ràdio Revolució 4.0, que presenta cada setmana a Catalunya Ràdio. Llavina, que començava aleshores el tractament de quimioteràpia, va ser substituïda per Adam Martín, segons informava aleshores la corporació pública. El relleu es va fer efectiu el cap de setmana del 7 i 8 de gener. Fonts de la periodista indiquen que la comunicadora "ha superat la seva condició oncològica i que actualment es troba en bon estat de salut".

A través d'un tuit, Llavina va compartir amb els seus seguidors el diagnòstic i detallava que hauria de fer tractament de quimioteràpia durant sis mesos. "Ara toca persistir i fer-ho amb actitud positiva", hi explicava. A més, aprofitava per recordar la importància de fer-se revisions i mamografies regularment.

Abans de la baixa, Llavina encara va presentar Revolució 4.0 aquest cap de setmana i el següent. En les edicions d'aquest cap de setmana, el programa va tractar la gestió del talent o la pujada de preus de Nadal.

Justament aquella setmana, Llavina va ser guardonada amb el Premi Talent en Comunicació i Mitjans, que atorga la Fundació Impulsa Talentum. En l'anunci del premi, el president de la fundació, Bru Recolons, va remarcar que Llavina tenia una “destacada trajectòria en la divulgació de la innovació, el talent i la tecnologia posada al servei de les persones amb el programa Revolució 4.0 de la productora El Terrat”.

stats