Detenen un home al País Valencià per atropellar, robar i agredir dues prostitutes

Una de les víctimes es troba ingressada amb ferides greus

Agents de la Guàrdia Civil de València van detenir ahir a Gandia (la Safor) a un jove de 25 anys com a suposat autor de l'atropellament de dues dones que exercien la prostitució. Les agressions s'haurien produït a les localitats de Catarroja (Horta Sud) i Favara (la Ribera Alta) provocant que en el primer cas la víctima presenti diversos traumatismes i en el segon que es trobi ingressada a l'Hospital de la Ribera amb ferides greus.

Els successos van tenir lloc divendres passat quan l'home, de nacionalitat espanyola, hauria cercat els serveis d'aquestes dones després d'haver discutit amb la seva actual parella i amb la intenció de venjar-se.

Inicialment, la Guàrdia Civil de València va tenir coneixement de l'agressió i el robatori a una dona a Catarroja, a qui l'individu li va clavar cops en repetides ocasions. Posteriorment, se li va sumar l'avís de l'atropellament a Favara on el detingut va recollir a la noia i, després de mantenir una conversa amb ella i aquesta baixar del vehicle, la va envestir amb la part frontal del cotxe. La víctima va quedar estesa a terra i el conductor va fer marxa enrere, passant-hi amb el vehicle.

Al detingut se li atribueix un delicte de temptativa d'homicidi a Favara, un delicte de robatori amb violència per agredir i sostreure les pertinences a Catarroja i un delicte de violència de gènere contra la seva parella.

Més continguts de