País Valencià 04/04/2013

El FIB ultima el seu cartell amb les incorporacions de grups com Beach House o els catalans Dorian

El Festival Internacional de Benicàssim confirma la presència de bandes com Black Rebel Motorcycle Club, Bigott, Soledad Vélez, Grupo Salvaje o Pleasant Dreams

Acn
1 min
Actuació de Black Rebel Motorcycle Club a l'edició del FIB 2007. / ACN

ValènciaL'empresa organitzadora del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha donat a conèixer aquest dimecres noves incorporacions al seu cartell que, a falta de confirmar un gran nom que encapçalarà la nit de divendres, es troba gairebé enllestit.

Les principals novetats són els Black Rebel Motorcycle Club, que tornen al festival amb els seus ritmes contundents i accelerats; la banda Beach House, sensació de la música indie electrònica, suau i ensomniadora; i els catalans Dorian, que presenten el seu darrer treball d'electropop La velocidad del vacío.

El FIB d'enguany també ha anunciat aquests dimecres les incorporacions de noms importants de l'actual escena de l'estat espanyol com Bigott o Soledad Vélez. Les incorporacions es completen amb Rudimental, And So I Watch You From Afar, Smile, Grupo Salvaje, Attic Lights, The Child of Lov, Alba Lua i Pleasant Dreams. El festival, que se celebrarà entre el 18 i el 21 de juliol a l'habitual recinte de concerts de Benicàssim, també té configurat el cartell per dies.

Així, dijous 18 de juliol, el cap de cartell seran els Queen of the Stone Age; dissabte, Arctic Monkeys i diumenge The Killers. Falta per confirmar el cap de cartell de divendres, segons que ha anunciat l'organització. Altres noms importants del festival són Primal Scream, Dizzie Rascal, Azealia Banks, John Talabot, Kaiser Chiefs o Guadalupe Plata.

stats