País Valencià 30/05/2018

La jutge ajorna la declaració de Camps i Costa a la peça secreta de la Fórmula 1 de València

La magistrada ha acordat la mesura per la coincidència amb altres citacions

Efe / Ara
1 min
El Suprem ratifica la innocència  de Camps en el 'cas dels vestits'

ValènciaLa magistrada del jutjat d'instrucció número 17 que investiga les adjudicacions per a la construcció del circuit urbà de Fórmula 1 de València ha suspès les declaracions previstes per demà de l'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, i de l'ex secretari general del Partit Popular, Ricardo Costa.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, la jutge ha acordat la suspensió de les declaracions per la coincidència amb altres citacions, i ha fixat, com a noves dates, el 13 de juny al matí per a la declaració de Ricardo Costa i el 14 a la tarda per a la de Francisco Camps.

A més d'aquestes citacions, la instructora ha cridat a declarar com a imputats l'exvicepresident del govern valencià Vicente Rambla i l'ex vice secretari general del PP valencià i exsecretari autonòmic de Cultura, David Serra, també el dia 14 a la tarda.

La causa se centra en el disseny del traçat automobilístic, una actuació que va costar 90 milions d'euros. En concret, s'investigaria la contractació de l'assistència tècnica i del suport a la direcció d'obra relatives a les actuacions executades per a la connexió de l'Albereda-Avinguda de França-Port i Condicionament de la Marina Real, dins dels treballs per a la realització del Gran Premi de Fórmula 1 duts a terme pel Gestor de la Xarxa de Transport i de Ports de la Generalitat Valenciana (GTP).

stats