País Valencià 09/07/2020

El País Valencià ja suma vuit brots de coronavirus

S'han detectat 16 nous contagis que eleven els casos actius a 288

Ara
1 min
Diverses persones creuen un pas vianants a la ciutat de València

ValènciaAl País Valencià s’han detectat ja vuit rebrots de coronavirus. En concret, als municipis de Rafelbunyol, Burjassot, Llíria (tres casos en una família) i Cullera (tres contagis en un centre d'acollida de refugiats). A aquests casos cal sumar-hi els de les ciutats de València (quatre en un pis d'acollida, cinc en una família i una funcionària de la conselleria de Justícia) i Castelló de la Plana.

Segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ahir dimecres es van registrar 16 nous contagis i cap mort. Els nous positius eleven a 288 els casos actius, vuit dels quals són en centres de persones grans.

En l'actualitat hi ha ingressades als hospitals del País Valencià 53 persones, de les quals quatre estan a l’UCI. Pel que fa a les altes, durant les últimes 24 hores s’ha donat l'alta 46 pacients, una xifra que eleva el nombre de persones que han superat la malaltia a 17.134.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha valorat de forma molt positiva les dades: “Conviden a l'esperança, però sense oblidar que hem de continuar sent prudents. Només així aconseguirem mantenir-les”, ha insistit.

stats