País Valencià 04/08/2020

El País Valencià manté el ritme de contagis i suma 135 nous casos de coronavirus i quatre brots

Un nucli infecciós d'origen social detectat a València ja acumula 84 positius

Ara
1 min
Dos treballadors sanitaris transporten una dona major a la residència de l'Eliana, on s'ha detectat un brot de coronavirus

ValènciaLa conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana ha informat aquest dimarts de la detecció de 135 nous positius de coronavirus, que situen el nombre total de casos certificats amb proves PCR des de l'inici de la pandèmia en 13.987. La dada és lleugerament superior a la de dimarts passat, quan se'n van registrar 114.

També és important l'increment de nous brots, ja que n'hi ha quatre més, que, sumats als que ja hi havia registrats, enfilen la xifra fins als 70. En aquest moment el que més preocupa és el nucli de contagi detectat a València amb 84 positius d'origen social.

En aquests moments al País Valencià hi ha 1.711 casos actius (48 més que dilluns), 126 dels quals estan ingressats en hospitals (+9), 11 a l'UCI (-1). Més positiva és la dada de defuncions, ja que avui no s'ha registrat cap mort, circumstància que manté el nombre total de víctimes en 1.480.

En relació amb les residències, hi ha 16 geriàtrics amb almenys un cas positiu, la mateixa xifra que dilluns, però la conselleria no n'ha especificat la quantitat total. Aquest dimarts s’han notificat 16 nous contagis en geriàtrics (+4), set residents i nou treballadors.

stats