País Valencià 12/02/2016

Mónica Oltra comparteix les crítiques de Sorlí per la falta de dones en les negociacions de Compromís amb el PSOE

Salva Almenar
1 min

ValènciaLa coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha donat suport a la seva companya i diputada al Congrés, Marta Sorlí, qui el passat dilluns després de la reunió de la comissió negociadora de la coalició amb representants del PSOE per tractar de tancar un pacte de govern va criticar que tots els representants de Compromís presents fossin homes. En un tuit, Sorlí, militant del Bloc, va dir sentir-se "una mica 'florero'" en veure aquella foto.

Sorlí va rebre algunes crítiques a les xarxes pel seu comentari, però avui la líder d'Iniciativa ha volgut donar suport a Sorlí i ha dit "compartir" la visió de la diputada estatal de Compromís. A més, Oltra ha dit que la imatge, que ha reconegut que no és la millor, està en "vies de solucionar-se". El canvi serà mínim, però. Pel que ha pogut saber l'ARA, a la pròxima reunió amb el PSOE hi acudirà Àgueda Micó, en compte de Lluismi Campos, i repetiran Joan Baldoví, per part del Bloc; Pasqual Mollà i Emili Mira, d'Iniciativa; i Josep Ruiz, dels Verds.

De dreta a esquerra: Lluismi Campos, Pasqual Mollà, Joan Baldoví, Emili Mira i Josep Ruiz, el passat dilluns en la reunió formal amb l'equip negociador del PSOE. / COMPROMÍS
stats