País Valencià 25/03/2013

Els joves del PP de Castelló conviden a denunciar anònimament els professors que "adoctrinen"

Noves Generacions ha engegat una campanya per permetre que alumnes denunciïn casos d'"ús inadequat de la llibertat de càtedra". Triomfa el 'hashtag' #quenotelien

Ara
1 min

CastellóSota el lema 'Me quieren adoctrinar, que no te líen', les Noves Generacions (NG) del Partit Popular de la província de Castelló han iniciat una campanya en contra de l'"adoctrinament" a les aules. Aquesta campanya ja ha tingut molt de ressò a Twitter, on ha triomfat el 'hashtag' #quenotelien, malgrat que molts dels tuits publicats criticaven i es burlaven de la iniciativa ideada pels joves populars.

Segons el comunicat enviat ahir per aquesta organització juvenil, s'ha creat una eina de denúncia anònima de les "imposicions ideològiques" en algunes aules de la província. I és que segons els populars, "malgrat ser una minoria, existeixen casos en els quals es fa un ús inadequat de la llibertat de càtedra atemptant contra un model educatiu neutre i imparcial".

El president provincial de NG de Castelló, Gonzalo Bautista, ha explicat que amb aquesta eina els estudiants podran fer arribar als populars les seves denúncies de forma anònima a través un correu perquè des de l'organització juvenil les traslladin "als organismes competents". "No podem permetre una educació basada en el menyscapte d'un dret fonamental com és la llibertat d'expressió", ha assegurat Bautista.

stats