Política 16/01/2013

Cospedal va dir que dimitiria si algun dirigent del PP tingués comptes a Suïssa

La secretària general va demanar explicacions a Mas durant la campanya electoral, quan 'El Mundo' parlava dels suposats diners evadits de la família Pujol

Ara
1 min
María Dolores de Cospedal i Alícia Sánchez-Camacho van participar ahir en un acte amb dones del Partit Popular a Barcelona.

Barcelona"Els catalans no faran de mur, aquí cadascú ha d'aguantar la seva responsabilitat. Els territoris no tenen comptes a Suïssa, en tenen les persones, i són les persones les que n'han de donar explicacions. Us imagineu que un president del PP en una comunitat autònoma s'hagués sabut que ells o algú de la seva família o els seus predecessors del mateix partit tenen diners fora o han evadit, s'han quedat diners que no són seus i es parlés de comptes corrents a Suïssa? Oi que jo ja hauria hagut de dimitir?". Això és el que va dir la secretària general del PP durant la campanya per les eleccions al Parlament del 25-N, en un acte a Barcelona al costat d'Alícia Sánchez-Camacho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Dos mesos després, ha transcendit que l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, va arribar a tenir 22 milions en comptes de Suïssa i que l'actual president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, tenia una empresa americana a través de la qual va comprar un àtic a Marbella.

stats