Política 12/04/2015

Felipe González demana al PSOE que doni suport a Pedro Sánchez "en tot"

L'expresident espanyol reclama "cultura de partit" als crítics amb el secretari general

Europa Press
1 min
Felipe González i Pedro Sánchez, aquest diumenge a la convenció del PSOE. / EFE

MadridL'expresident del govern espanyol Felipe González ha garantit aquest diumenge tot el seu suport al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Tot i que ha admès que no va votar-lo a les primàries, ha assegurat que està a la seva "disposició", perquè els socialistes han de liderar a Espanya una política de reforma i regeneració seriosa. González ha reclamat al PSOE que doni suport "en tot" al secretari general de la formació, un missatge dirigit als sectors crítics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest és l'encàrrec que González ha deixat als socialistes espanyols en la clausura de la seva conferència municipal. "A les primàries no el vaig votar a ell, però estic a la seva disposició, és el meu secretari general i li donaré suport en tot el que pugui. És el que demano com a cultura de partit", ha afirmat l'expresident espanyol.

González ha pres la paraula abans del líder del partit, davant de la mirada també l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero, que, tot i que ha intercanviat algunes paraules amb Sánchez, ha mantingut un rostre molt seriós durant el míting.

En la seva intervenció, molt aplaudida, González ha subratllat que el PSOE ha de "recompondre" els "errors" en el sistema provocats per la dreta i ocupar l'espai entre "els immobilistes", en referència al PP, i els "liquidacionistes", en clara al·lusió a Podem, a qui no ha nomenat. "Cal fer una política de reforma i regeneració seriosa, i us correspon a vosaltres", ha insistit.

stats