Política 08/09/2015

L'abat de Montserrat crida a votar el 27-S perquè les eleccions tenen "una notable importància històrica"

Efe
1 min
L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler / ACN

BarcelonaL'abat de Montserrat (Bages), Josep Maria Soler, ha fet avui una crida a participar a les eleccions autonòmiques del 27-S perquè tindran "una notable importància històrica".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'acord amb el que ahir van expressar en una nota oficial tots els bisbes catalans, l'abat ha recordat que "si sempre és un deure de tots els ciutadans participar activament a les eleccions com a exercici de la pròpia responsabilitat en la recerca del bé comú i, per tant, d'una societat més justa i fraterna, aquesta vegada encara ho és més".

En l'homilia que avui ha pronunciat l'abat benedictí amb motiu de la solemnitat del naixement de la verge, l'abat ha admès que la propera cita electoral planteja "qüestions decisives en l'àmbit institucional, polític i social". "Invoquem la Mare de Déu de Montserrat, patrona de la nostra terra, perquè sapiguem discernir bé les opcions que hem de fer", ha resat.

L'abat també s'ha referit al drama dels refugiats i ha demanat "pensar què podem fer de manera concreta per ajudar-los i no limitar-nos a sentir compassió o a viure en la indiferència".

stats