CENSURA TELEVISIVA
Política 16/02/2011

El PP amenaça ACPV amb multes de 120.000 euros al mes si no apaga TV3 al País Valencià

L'entitat cultural denuncia que el Govern valencià va canviar la llei fa un mes i mig per poder imposar aquestes penalitzacions

Redacció
1 min
El repetidor des d'on emet TV3 a la Safor, que  el jutjat va impedir tancar al desembre.

BarcelonaEl Govern valencià, en mans del PP, està disposat a apagar TV3 per totes les vies. Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat sense ànim de lucre propietària dels repetidors de la televisió catalana, ha anunciat avui que ha rebut dues noves notificacions perquè cessi amb les emissions a tot el País Valencià amb l'amenaça d'imposar una multa de 30.000 euros per requeriment (en total, 60.000 euros) si no ho fa abans de demà, 17 de febrer. De no cedir, cada quinze dies d'emissió comportarien una nova multa equivalent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ACPV, aquestes penalitzacions es fonamenten amb una modificació de la llei del sector audiovisual aprovada el passat 27 de desembre i, per tant, asseguren que som "davant d'una llei amb l'únic objectiu d'incrementar les multes" a l'entitat. La seva Junta Directiva es reunirà demà per decidir què fer, atès que fa poc la Generalitat valenciana ja els va reclamar una altra multa de 600.000 euros, unes quantitats difícils d'afrontar.

stats