Política11/04/2018

Arrimadas viatja a Brussel·les per dir a la UE que "Puigdemont no representa Catalunya"

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans es reuneix amb el líder dels liberals europeus

Laia Forès

Brussel·lesDavant de l'èxit del relat dels partits sobiranistes catalans a Europa, Ciutadans intenta posar-hi fre traslladant el seu discurs a Brussel·les. La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha viatjat aquest dimecres a la capital europea per reivindicar que Puigdemont "no representa Catalunya" i advertir que "el nacionalisme és l'antítesi d'Europa".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas ha dit durant el seu discurs davant la premsa que Ciutadans va guanyar les eleccions del desembre i que Junts per Catalunya (JxCat) va quedar com a segona llista. "La veu de la majoria social ha de ser escoltada —ha reclamat la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans—. A Catalunya tenim una situació greu. És un problema entre catalans, no entre Catalunya i Espanya", ha assegurat.

Cargando
No hay anuncios

Tot i la seva voluntat d'imposar a Europa el seu punt de vista, la visita d'Inés Arrimadas amb prou feines ha durat unes hores i només s'ha entrevistat amb membres del grup de Cs al Parlament Europeu, els Liberals (ALDE), entre els quals el president i la vicepresidenta del grup, Guy Verhofstadt i Sophie In 't Veld, i amb Juan Pablo García-Berdoy, l'ambaixador representant permanent d'Espanya davant de la UE.