POLÈMICA CARTA
Política31/08/2015

Forcadell afirma que Felipe González està "desacreditat" pels GAL i pels casos Roldán i Filesa

La número dos de Junts pel Sí lamenta l'absència de Colau a la mobilització de la Meridiana i espera que sigui l'"última Diada d'una Catalunya autonòmica"

Europa Press

BarcelonaL'expresidenta de l'ANC Carme Forcadell ha criticat la carta oberta d'aquest diumenge de l'expresident Felipe González als catalans, i ha descartat que tingui impacte de cara al 27-S perquè considera que està "desacreditat per parlar sobre el que és legal per haver organitzat els GAL" i pels casos Roldán i Filesa.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio, recollida per Europa Press, Forcadell ha assegurat aquest dilluns que González no té cap credibilitat i que la seva carta ajuda a veure que "hi ha moltíssima diferència entre Catalunya i Espanya". "Els catalans estem molt cansats que ens diguin nazis i feixistes quan l'únic que volem és votar", ha lamentat, i ha assenyalat que hi ha un poder polític i mediàtic contra el procés sobiranista.

Cargando
No hay anuncios

La número dos de Junts pel Sí també ha lamentat l'absència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la manifestació independentista de la Diada, i ha destacat que l'hauria comprès si hagués al·legat que havia de conservar el seu rol institucional. En tot cas, ha confiat que serà l'"última Diada d'una Catalunya autonòmica", i ha descartat que la marxa pugui ser suspesa.