Política16/11/2012

Chacón: "Pels diners i els desfalcs, a CiU no li importen les fronteres, les fronteres ens les posen a nosaltres"

L'exministra acusa el Govern de posar Catalunya "en el focus de la corrupció"

Sara González

L'Hospitalet de LlobregatL'exministra Carme Chacón ha carregat durament contra el candidat de CiU, Artur Mas, pel presumpte cas de finançament irregular que assetja el seu partit i l'ha acusat de posar Catalunya "en el focus de la corrupció" com mai havia estat. "Ara entenem l'estat propi. Propi d'ells, per apropiar-se'l ells. Pels de sota, retallades i banderes, i per a ells, poder i diners. Pels diners i els desfalcs, a ells no els importen les fronteres, les fronteres ens les posen a nosaltres", ha etzibat Chacón en un míting a l'Hospitalet de Llobregat.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Carme Chacón, les dues raons per les quals Artur Mas ha avançat les eleccions és pel seu fracàs i les retallades i per la "corrupció". La dirigent del PSC ha subratllat que el dia de la vaga general va sortir al carrer a manifestar-se la Catalunya que pateix la crisi contra la que no la pateix, "la que paga impostos, contra la que defrauda i porta els diners a Liechtenstein o Suïssa".

Cargando
No hay anuncios

Navarro pregunta a Mas: "Té comptes corrents a Suïssa o en algun altre paradís fiscal?"

El candidat del PSC, Pere Navarro, també ha exigit a Mas que respongui "amb un sí o no si té comptes corrents a Suïssa o en algun altre paradís fiscal". "Ell vol una Catalunya independent i nosaltres volem una Catalunya decent", ha dit Navarro, que l'ha instat a presentar una querella "ràpidament" si les acusacions que apareixen a 'El Mundo' són falses. "Per cada minut que passi augmenten les sospites", ha dit.