Política13/09/2015

La coincidència de Rajoy i Sánchez a l'AVE aixeca polseguera a Twitter

Els líders del PP i el PSOE havien participat en dos mítings a Lleida i després han tornat en tren a Madrid

Ara

BarcelonaUna fotografia penjada per l'equip de premsa de Mariano Rajoy a Twitter a l'estació de l'AVE de Lleida i en què pot veure's al darrere el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha aixecat tota mena de comentaris a la xarxa social.

Cargando
No hay anuncios

Els dos líders polítics han coincidit aquest diumenge a Lleida en els respectius mítings polítics dels seus partits de cara a les eleccions del 27-S, tot i que aquesta coincidència ha sigut encara més estreta en compartir el tren que els havia de tornar a Madrid. La coincidència a l'AVE de tots dos i el missatge del president del govern espanyol "units guanyem" a Twitter ha fet que molts preguntessin si el missatge d'unitat feia referència a Sánchez. Fins i tot el líder de Podem, Íñigo Errejón, no ha passat l'oportunitat de fer notar que tots dos van en la mateixa direcció.

Cargando
No hay anuncios

D'altres, menys amistosos, s'han dedicat a retreure a Rajoy que parlés de "Lleida" i no de "Lérida", han ironitzat sobre l'art del fotògraf o, els més propers al PP, han aprofitat l'ocasió per destacar que a la fotografia Sánchez surt sol mentre que Rajoy està acompanyat.