Política08/03/2017

"Els casaments de les meves filles els va pagar el Palau però eren publicitat del Palau": la confessió de Fèlix Millet, en 10 frases

"A part dels tresorers, desconec si hi havia algú més de CDC que estava al cas d'aquests pagaments irregulars"

Albert Solé

This browser does not support the video element.

BarcelonaL'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha sigut el primer a declarar en el judici, i ha decidit respondre totes les preguntes del fiscal Anticorrupció, Emilio Sánchez Ulled. Aquí hi ha un resum de les 10 frases més destacades de la confessió de Millet.

Cargando
No hay anuncios
  1. "Ferrovial feia donacions a Convergència a canvi d’obra pública. No ho vaig dir a la meva confessió però era veritat. Ferrovial em donava els diners i jo els passava a CDC. Jo el detall de les obres el desconec. Les obres que feien era un tema entre CDC i Ferrovial".
  2. "La quantitat a pagar la pactaven Ferrovial i Convergència. Les comissions eren d'un 4%: el 2,5% per A CDC, l’1% per a mi i el 0,5% per a Montull".
  3. "Intentar donar cobertura legal als diners extra que cobràvem cada any també va ser un error".
  4. "Els temes fiscals els portaven Jordi i Gemma Montull sota el control de Mariona Carulla"
  5. "La reunió de l'11 abril del 2005 en la qual hi havia els senyors [Jaume] Camps, [Germà] Gordó, [Jordi] Montull i jo no estava relacionada amb aquest tema".
  6. "Sí, les bodes de les meves filles es van pagar amb fons del Palau. Ho vaig fer malament i em vaig equivocar però hi havia un motiu. Necessitàvem publicitat per al Palau de la Música i que la gent sabés que allà també es podien celebrar bodes. Després de les de les meves filles se’n van celebrar 5 més".
  7. "El ‘Daniel’ que figura en les anotacions és l’extresorer de CDC Daniel Osàcar".
  8. "Ens vam beneficiar dels fons del Palau per a qüestions personals. No recordo si jo rebia 800.000 euros a l'any en 'bonus' i el senyor Montull, 200.000".
  9. "Existia la figura del col·laborar del Palau que cobrava en efectiu perquè eren jubilats i no podíem posar-los en nòmina" .
  10. "Alguns dels viatges que vaig fer amb la meva família també els va sufragar el Palau, però n’hi ha un que se cita en l'acusació [a Mèxic] que sí que va ser per feina. Tots aquests viatges els organitzava Jordi Montull i no sé com es finançaven".