ELECCIONS MUNICIPALS
Política16/01/2011

Una plataforma ciutadana de Cornellà fa una crida per crear una candidatura unitària per fer front a l'actual Govern

Es tracta d'un grup de ciutadans "vinculats a les entitats de la ciutat i membres actius de la vida social".

Redacció

BarcelonaCornellà Desperta, aquest és el nom de la nova plataforma ciutadana que ha nascut a Cornellà i que té per objectiu "aglutinar el màxim de forces opositores a l'actual equip de govern" de cara a les eleccions municipals del maig. A la ciutat de la qual José Montilla en va ser alcalde, governa el PSC amb majoria absoluta en coalició amb CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La carta de presentació d'aquest col·lectiu indica que són un grup de ciutadans "vinculats a diferents entitats de la ciutat i membres actius de la vida social de Cornellà". Part d'aquest grup va participar activament a la plataforma Cornellà Decideix que va coordinar la consulta sobiranista.

Cargando
No hay anuncios

El col·lectiu defensa "la participació ciutadana, la democràcia de base, la transparència, la coherència, la vocació de servei a la ciutadania i no la ciutadania al servei dels dictàmens de l'Ajuntament i la catalanitat que es va defensar a la manifestació del 10-J", uns valors que consideren "molt poc freqüents" a la ciutat de Cornellà.

Cornellà Desperta ha fet una crida per sumar "el màxim d'adhesions" i parlar amb les forces polítiques interessades en crear una sola candidatura.