ELECCIONS MUNICIPALS
Política 16/01/2011

Una plataforma ciutadana de Cornellà fa una crida per crear una candidatura unitària per fer front a l'actual Govern

Es tracta d'un grup de ciutadans "vinculats a les entitats de la ciutat i membres actius de la vida social".

Redacció
1 min

BarcelonaCornellà Desperta, aquest és el nom de la nova plataforma ciutadana que ha nascut a Cornellà i que té per objectiu "aglutinar el màxim de forces opositores a l'actual equip de govern" de cara a les eleccions municipals del maig. A la ciutat de la qual José Montilla en va ser alcalde, governa el PSC amb majoria absoluta en coalició amb CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La carta de presentació d'aquest col·lectiu indica que són un grup de ciutadans "vinculats a diferents entitats de la ciutat i membres actius de la vida social de Cornellà". Part d'aquest grup va participar activament a la plataforma Cornellà Decideix que va coordinar la consulta sobiranista.

El col·lectiu defensa "la participació ciutadana, la democràcia de base, la transparència, la coherència, la vocació de servei a la ciutadania i no la ciutadania al servei dels dictàmens de l'Ajuntament i la catalanitat que es va defensar a la manifestació del 10-J", uns valors que consideren "molt poc freqüents" a la ciutat de Cornellà.

Cornellà Desperta ha fet una crida per sumar "el màxim d'adhesions" i parlar amb les forces polítiques interessades en crear una sola candidatura.

stats