Política 12/10/2014

Cremen estelades al crit de "separatistes terroristes" a la manifestació convocada per Democracia Nacional

Unes 300 persones participen a l'acte ultra en el Dia de la Hispanitat a Montjuïc, on s'han proferit amenaces de "rebentar" la consulta

Elisabet Escriche
1 min
Una estelada cremant a la concentració 'ultra' de plaça Espanya. CÈLIA ATSET

BarcelonaL'acte ultra convocat per España en Marcha i Democracia Nacional a Montjuïc en el Dia de la Hispanitat ha començat amb una concentració on s'han cremat dues estelades i una bandera independentista gallega mentre es proferien crits com "Separatistes terroristes", "No ens enganyen, Catalunya és Espanya" i "Aquesta és la joventut d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La marxa ha culminat amb un acte i parlaments que han reunit unes 300 persones, entre elles membres de grups d'ultradreta com Democracia Nacional, Alianza Nacional, la Falange, División Europa i Nudo Patriótico Español. Els assistents han llançat crits contra la consulta i han amenaçat de "rebentar-la" si es tira endavant. "La consulta la rebentarem", han repetit.

Amb sortida de la plaça d'Espanya, i sense enfrontaments amb antifeixistes, els ultres han seguit fins a la plaça de Sant Jordi, on abans de començar l'acte oficial han cremat dues estelades i una bandera independentista gallega.

stats