Política25/08/2018

Cs denuncia una agressió a Barcelona contra una dona que retirava llaços grocs

L'atac no té motius polítics, segons 'La Vanguardia'

Ara

BarcelonaUna dona ha hagut de ser atesa a l'Hospital del Mar per una presumpta agressió mentre retirava llaços grocs pels voltants del Parc de la Ciutadella. Ciutadans ha denunciat públicament l'atac i ho ha atribuït a l'acció d'un "radical separatista", segons ha expressat el president del partit, Albert Rivera, a través de Twitter. Els Mossos d'Esquadra han explicat a l'ARA que aquest migdia han rebut l'avís però que no han sigut testimonis de l'agressió. Els agents han identificat tant els presumpte agressor com la víctima i els han ofert la possibilitat de presentar denúncia.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons expliquen fonts dels Mossos consultades per 'La Vanguardia', l'agressió no tindria motius polítics. La dona anava acompanyada dels seus fills petits, que jugaven a despenjar llaços grocs. El presumpte agressor els hauria esbroncat violentament perquè estaven "embrutant la ciutat" i, quan la mare s'ha interposat entre l'home i els nens, l'agressor li hauria donat un cop de puny. Llavors, el marit de la dona s'hauria llançat contra l'agressor per contenir-lo.

Cargando
No hay anuncios

La líder del partit taronja a Catalunya, Inés Arrimadas, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que actuï: "Defensi els milions de catalans que estem sent atacats pel separatisme i deixi de blanquejar els que trenquen la convivència a Catalunya".

Cargando
No hay anuncios

Des del Govern, el vicepresident de l'executiu, Pere Aragonès, ha mostrat el seu rebuig als fets i ha garantit que la Generalitat "condemna qualsevol agressió sense matisos, estigui tenyida de la ideologia que sigui".

Cargando
No hay anuncios

També han fet servir les xarxes socials per mostrar el rebuig a la presumpta agressió els líders del PSC i del PP a Catalunya.

Cargando
No hay anuncios

Ja fa setmanes que Ciutadans va anunciar que se sumava a la campanya per retirar llaços grocs de l'espai públic. El partit taronja anima la ciutadania a sumar-s'hi argumentant que s'ha de garantir la neutralitat al carrer.