Política19/10/2015

La CUP dubta de l'interès de sectors de Junts pel Sí per aplicar els resultats del 27-S

Marc Toro

Barcelona"Totes aquelles persones que diuen que l'acord no és probable i ja situen la propera pantalla en les eleccions és perquè tenen interès a no donar curs als resultats del 27-S". Aquesta ha estat la resposta de la número 2 de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, al conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que aquest dilluns ha qualificat d'"improbable" que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord'"improbable" que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord de governança.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions després d'una xerrada organitzada per l'ANC a Gràcia, Gabriel ha aprofitat per deixar clar que la CUP no considera "plausible" un escenari d'eleccions al març: "En cap dels nostres imaginaris hi ha la convocatòria de noves eleccions. Algú que estigui en aquesta lògica, potser és que les vol promoure [les eleccions]", ha dit en referència a les declaracions de Puig.

Cargando
No hay anuncios

Gabriel també ha insistit que la CUP no busca "imposar" el seu programa en les negociacions, sinó garantir el compromís amb una sèrie de "qüestions bàsiques" i "necessitats vitals del país".